Toegankelijkheid

CC het SPOOR wil een open huis zijn. Heb je suggesties of vragen? Stuur ze door naar onthaal@cchetspoor.be of bel naar 056 733 420. 

Rolstoelgebruikers

CC het SPOOR is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op zo'n 50 meter van de ingang zijn er vier aangepaste parkeerplaatsen. Alle zalen, behalve de vergaderzaal boven, bevinden zich op de begane grond. Ook het sanitair is rolstoelvriendelijk. 

Laat bij de aankoop van tickets weten dat je een rolstoelgebruiker bent. Zo kunnen we een goede zitplaats voorzien om de voorstelling optimaal te beleven.

Slechthorenden

Als bezoeker kan je in de theaterzaal gebruik maken van audio-ondersteuning via jouw hoortoestellen en smartphone via de app ‘MobileConnect’ van Sennheiser. Download de app voor jouw telefoon via de App Store (Apple toestellen) of Play Store (Android toestellen). 

Meer info over het verbinden kan je hier terugvinden. 

Slechtzienden

Je assistentiehond is natuurlijk van harte welkom. Gelieve dit te melden bij de aankoop van de tickets, dan kunnen we een goede zitplaats garanderen. Voor de voorstelling zal een van onze medewerkers je graag naar je plaats begeleiden indien je dit wenst. 

 

 

European Disability Card (EDC)

Wat is de EDC?

Een gratis kaart die:

  • de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding bevordert (musea, pretparken, toeristische attracties, sportcentra,…);
  • een aantal voordelen in die domeinen biedt.

 

Meer info 

 

EDC in CC het SPOOR

  • Bij een cultuurvoorstelling mag je als eerste binnen. Zo kan je rustig plaatsnemen.
  • Er zijn gereserveerde plaatsen beschikbaar. Een medewerker zal je begeleiden naar je plaats. 
  • Er komt ondersteuning voor slechthorenden. Momenteel is dit nog in opbouw.