Cultuurcafé

Afbeelding
't Parlement

Wissel van de bar. Taverne ’t Spoor ondergaat een metamorfose, met een nieuwe naam, een nieuwe baas en een nieuwe bestemming. In december heet Nico Duyck je welkom in het cultuurcafé ’t Parlement. 

Het wordt een plek met een open blik op kunst en cultuur, waar zowel beginnende als ervaren kunstenaars kunnen tentoonstellen. Naast de kunstgalerij zijn ook de podiumkusten vertegenwoordigd. Iedereen die via muziek, zang, stand up, voordracht… iets te verkondigen heeft, is welkom. 

Een goede menukaart is onontbeerlijk voor een cultuurcafé. Daarom zorgt onze kok voor een uitgebreid menu dat gaat van de zeer gewaardeerde Vlaamse klassiekers tot de gerechten met een meer exotische toets. Ook voor een kopje koffie met taart in de namiddag ben je meer dan welkom.

Het cultuurcafé is en blijft een buurtcafé voor iedereen. Ben je een Harelbeekse vereniging? Kijk dan zeker wat ’t Parlement voor jou kan betekenen.  
 

Openingsuren
  • Iedere dag (behalve woensdag) van 11:00 uur tot ...
  • De keuken is open van 12:00 uur tot 14:00 uur en op zaterdag van 18:30 uur tot 23:00 uur. Zondag is de keuken gesloten. 
  • woensdag = sluitingsdag 

 

 

Contactgevens

Nico Duyck

0495 367 890

nicoduyck3@gmail.com