Tickets

Je kan zelf een genummerde plaats kiezen als je tickets bestelt. Het gebruik van genummerde plaatsen is onder voorbehoud. Als er op het moment van de voorstellingen nog coronamaatregelen van kracht zijn, kan het zijn dat jouw zitplaats nog verandert om zo iedereen op een veilige manier van de voorstelling te laten genieten. We laten je dit op tijd weten. 

Tickets die binnen de 14 dagen niet betaald worden, worden opnieuw vrijgegeven. 

De wetgeving op de online verkoop is van toepassing voor wie via de webshop bestelt. 

Abonnementen

Met een abonnement krijg je korting op je tickets. Hoe meer tickets je koopt, hoe groter de korting. Bovendien krijg je er een gratis ticket bij uit een selectie van verrassende voorstellingen. We bieden volgende formules aan: 

 • ABO 3: 10 % korting op elk ticket bij aankoop van tickets voor minstens 3 verschillende voorstellingen
 • ABO 6: 15 % korting op elk ticket bij aankoop van tickets voor minstens 6 verschillende voorstellingen 
 • ABO 9: 20 % korting op elk ticket bij aankoop van tickets voor minstens 9 verschillende voorstellingen

Eenmaal je je abonnement besteld hebt, krijg je de keuze uit een selectie van gratis voorstellingen:

Abonnementen bestel je via de webshop. Als je geen abonnement via het internet wil samenstellen, kan je bellen, mailen of langskomen een de balie van CC het SPOOR. Je checkt best vooraf de openingstijden.

Cursussen en evenementen maken geen deel uit van de abonnementen en komen dus niet in aanmerking voor een korting.  

Losse tickets

Je kan tickets bestellen op volgende manieren:

 • Bij voorkeur online via de webshop
 • Via tickets@cchetspoor.be met vermelding van je naam en voornaam, adres, telefoonnummer, rijksregisternummer, de gewenste voorstelling(en) en het aantal tickets
 • Op het nummer 056 733 420. Hou je identiteitskaart bij de hand, want we hebben je rijksregisternummer nodig.
 • Aan de balie van CC het SPOOR, Eilandstraat 6, Harelbeke

We rekenen geen reservatiekosten aan. 

Kortingen

Voor matinees, avond- en familievoorstellingen krijg je de volgende kortingen:

Jongerentarief (-26): Jongeren (-26 jaar) betalen een vaste prijs van € 7 per ticket. Hou je identiteitskaart klaar, want die wordt gevraagd aan de balie. Uitzonderingen op deze prijs zijn mogelijk bij bepaalde voorstellingen. 

Verenigingen: Verenigingen krijgen 20 % korting op de ticketprijs. Een contactpersoon van een erkende vereniging vraagt deze korting aan. Dat kan vanaf 10 personen. 

UiTPASVia de UiTPAS kan je punten sparen, die je kan omruilen tegen: 

 • 5 punten: gratis drankbon te gebruiken in cafetaria het SPOOR (maximum 1 bonnetje per UiTPAS per week)
 • 5 punten: gratis dichtbundel Dag van het Woord
 • 10 punten: € 5 korting op een ticket
 • 20 punten: gratis 2de ticket voor eenzelfde voorstelling

De UiTPAS is er ook voor mensen die het moeilijker hebben om geld over te houden voor culturele activiteiten. Via de pas, die je voor € 1 te koop is, kan je tickets aankopen met 80 % korting. Wie hier een beroep op wil doen, kan terecht  bij Het Huis van Welzijn op het Paretteplein 19.

De UiTPAS staat op naam en is levenslang actief. Deze pas is ook geldig in andere cc's of vrijetijdsdiensten, waar je punten kan sparen of ruilen. 

De UiTPAS kost € 3 en is te koop aan de balie van CC het SPOOR en bij andere vrijetijdsdiensten. 

Ontdek meer over de UiTPAS 

Deze kortingen kunnen niet gecombineerd worden met een abonnement. 

Cultuurbiljet

Het Cultuurbiljet is het perfecte geschenk voor de (schoon)broer die alles al heeft, de verre nicht die je bijna nooit ziet of je lieve mama die wat meer ontspanning verdient. 

De biljetten kan je krijgen voor een waarde van € 5, € 10, € 20 of € 50. Stel zelf je totaalwaarde samen en wij verpakken ze voor jou als een mooi geschenk. De gelukkige ontvanger kan zijn of haar biljet inruilen bij het bestellen van tickets voor de voorstellingen of cursussen die CC het SPOOR organiseert. Dat kan tot het totaalbedrag bereikt is. Niet alles hoeft dus in één keer opgebruikt te worden. 

Het Cultuurbiljet is geldig in het huidige en volgende cultuurseizoen en kan je gebruiken voor alle activiteiten en cursussen van CC het SPOOR. Bestellen kan telefonisch 056 733 420 of per mail tickets@cchetspoor.be. Je kan ook naar de balie komen. Na ontvangst van de overschrijving wordt het Cultuurbiljet opgestuurd.    

Afbeelding

Goed om te weten

Kan ik mijn ticket annuleren? 

je kan je ticket omruilen voor een andere voorstelling binnen hetzelfde seizoen of voor een Cultuurbiljet, de cultuurcadeaubon van CC het SPOOR. Tickets omruilen kan enkel vooraf aan de voorstelling. Het eventuele verschil met goedkopere tickets wordt niet terug betaald. Voor duurdere tickets pas je het prijsverschil bij. Tickets omruilen kan per mail via tickets@cchetspoor.be of aan de balie. 

Tickets worden enkel terugbetaald bij een annulatie van een voorstelling wegens onvoldoende belangstelling of als het gezelschap niet kan optreden.  

Oei, ik ben te laat. Wat nu?

De voorstellingen beginnen stipt op het aangekondigde uur. Laatkomer worden enkel toegelaten tijdens de pauze of met uitdrukkelijke toestemming van de artiest(en).

Mag ik mijn drankje meenemen in de zaal? 

Eten en drinken is niet toegelaten in de zaal. 

Mag ik met mijn gsm/tablet foto's of geluidsopnames maken tijdens de voorstelling? 

Het gebruik van mobiele telefoons en/of tablets in de zaal is verboden. Net zoals het maken van foto's, filmpjes of geluidsopnames. We vragen je dan ook om alle mobiele apparaten uit te schakelen tijdens de voorstelling. 

Waarvoor worden mijn gegevens gebruikt?

Je naam-en adresgegevens worden enkel en alleen gebruikt om je te informeren over het programma van CC het SPOOR. Deze worden in geen geval doorgegeven aan derden.