Tickets

 

Tickets     Kortingen    Reglement

Je kan tickets bestellen op volgende manieren:

Tijdelijkse wijziging wegens Covid-19: dit seizoen werken we met pre-reservatie. We bekijken maand per maand welke voorstellingen kunnen doorgaan met inachtname van de geldende coronamaatregelen. Je zal per voorstelling een aparte bevestiging en betaalverzoek ontvangen.

Het pre-reservatieformulier kan je hier invullen:

Pre-reservatieformulier

online via de webshop

• op het nummer 056 733 420

• aan de balie van CC het SPOOR, Eilandstraat 6, Harelbeke

• via tickets@cchetspoor.be (met vermelding van je naam, voornaam, adres, telefoonnummer, rijksregisternummer en aantal tickets)

We rekenen geen reservatiekosten aan.

  

BETAALWIJZE

Reserveer je via de webshop, dan moet je die online (Enkel maestro, bancontact. Geen Visa of Mastercard) betalen. Je krijgt meteen daarna een e-mail met je ticket(s).

Reserveer je telefonisch of per e-mail, dan kan je via overschrijving betalen. Je ontvangt na de reservatie van ons een e-mail met daarop de betaalgegevens. Nadat wij de overschrijving hebben ontvangen, krijg je je tickets via mail bezorgd. Laat het ons weten indien je de tickets liever op papier ontvangt, dan sturen wij deze op met de post.

Tickets die binnen de 14 dagen niet betaald worden kunnen opnieuw worden vrijgegeven.

Aan de balie van CC het SPOOR kan je cash of met bancontact betalen.

 

ANNULATIE

Gekochte kaarten worden niet terugbetaald, behalve wanneer een voorstelling geannuleerd wordt wegens onvoldoende belangstelling of als het gezelschap niet kan optreden.

Tickets kunnen wel worden omgeruild voor een andere voorstelling binnen hetzelfde seizoen. Tickets kunnen ook omgeruild worden voor een cultuurbiljet, de cultuur-cadeaubon van CC het SPOOR. Het cultuurbiljet is dit seizoen en volgend seizoen geldig.

Tickets omruilen kan per mail (via tickets@cchetspoor.be) of aan de balie.

Tijdelijke wijziging wegens Covid-19: tickets kunnen kosteloos geannuleerd en terugbetaald worden op voorwaarde dat de annulatie voor de start van de voorstelling gemeld wordt aan CC het SPOOR.

 


 

Kortingen

Jongerentarief: Wie jonger is dan 26 jaar betaalt 1 vaste prijs per ticket: 7 euro. Hou je identiteitskaart klaar. Die wordt gevraagd aan de balie.

Verenigingen krijgen 20% korting op de ticketprijs. Dat kan vanaf 10 personen en als de aanvraag gebeurt door een contactpersoon van een erkende vereniging.

Via de UiTPAS kan je punten sparen. Die kan je in cc het Spoor omruilen tegen volgende voordelen:

  • 5 punten: gratis drankbonnetje in cafetaria cc het Spoor
  • 10 punten: € 5 korting op een ticket of inschrijving van een cursus
  • 10 punten: Gratis ticket voor een filmvoorstelling
  • 20 punten: gratis tweede ticket voor eenzelfde voorstelling
  • Mensen in armoede kunnen tickets aankopen met 80% korting.

Ook in andere culturele centra in de regio of andere vrijetijdsdiensten kan de pas gebruiken om punten te sparen of om te ruilen.

Ontdek meer over de Uitpas

 

 Reglement

Bekijk hier het reglement tickets

 Terug naar boven