Patricia - Liesa Naert, Peter De Graef, Karlijn Sileghem

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

U hebt het wellicht niet door, maar u leeft in een wereld die niet bestaat, een interpretatie van de werkelijkheid. Ook de exacte wetenschap tovert een wereld tevoorschijn die we zelf verzonnen hebben. De meten-is-weten-wereld waarin er geen plaats is voor verveling, hoop, achterbaksheid, waarheidsliefde en goesting in een sigaret, omdat dat soort dingen niet kan gemeten worden.

U past uw verzinsels voortdurend aan, aan wat u tegenkomt, en dat wat u tegenkomt past u aan aan uw verzinsels. U zorgt er ook voor dat ze niet te zeer afwijken van de verzinsels van andere mensen door tijdens gesprekken de dingen die u zegt te larderen met zinnetjes als ’Snapt ge?’, ‘Begrijpt ge wa’k bedoel?’.

Zo verzinken we collectief in een moeras van vermeendheden. En we hebben het niet in de gaten. We denken dat wat we verzonnen hebben echt is. We zijn ervan overtuigd dat we realisten zijn. Ondertussen bobbelt de wereld, als een knikker die uit een broekzak is gevallen, richting afgrond. Iedereen ziet het gebeuren. Maar niemand weet het te stoppen. Omdat de wereld waarin we leven een verzinsel is.


Coproductie met Cultuurcentrum Brugge.
Met steun van Arenberg.


Wanneer

tot

Locatie

CC Het SPOOR
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 18
-26 jaar: € 7

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Patricia - Liesa Naert, Peter De Graef, Karlijn Sileghem

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS