BOB - Eigen Kweek

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

Een moeder die gebroken is door de dood van haar schoonzoon Bobbie, een dochter die een nieuwe partner heeft, een vader met weinig zeggenschap die toevlucht zoekt bij zijn orchideeënkas.

Drie personages bekvechten over dood, verlies, gemis en over de lasagne die uit de diepvries gehaald moet worden. Botsende overtuigingen, absurde dialogen en misplaatste situaties passeren aan een hoog tempo de revue.

Duik mee met BOB in de woonkamer van dit uit elkaar vallende gezin. Speels en lichtvoetig laten ze elkaar alle hoeken van de kamer zien, om op het juiste moment de stilte weer aan het woord laten.

Het net afgestudeerde spelerscollectief BOB (Helder Onkelinx, Timon Kouloumpis en Ruben Pauwels) gaat aan de slag met het stuk Genoeg nu over jou van Magne van den Berg. Via dit verhaal stelt BOB zich de vraag hoe je in tijden van verandering, extremen en polarisatie toch kan kiezen voor dialoog, gesprek en verbinding.

“Compromissen zijn onvermijdelijk in een democratie, maar ook in het huwelijksleven, zakenleven, verenigingsleven enzovoorts”

Deze voorstelling maakt deel uit van Eigen Kweek, een project voor talentontwikkeling van nieuwe podiumkunstenaars.

Met steun van de Vlaamse Gemeenschap.Wanneer

tot

Locatie

CC Het SPOOR
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 10
-26 jaar: € 7

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
BOB - Eigen Kweek

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS