Tweeklank // VAAG – BLOSSOM – GROS COEUR

Afbeelding
 
Tweeklank // VAAG – BLOSSOM – GROS COEUR

Vrijdag 8 december 19.30 uur 

Blauwe zaal – CC het SPOOR

vvk: € 9 - add: € 12 - MIA: € 1,8

Tickets

VAAG

WTF IS VAAG ?! 

VAAG is een (post)punk / no wave band uit Kortrijk/Gent, bestaande uit 4 vrienden met een lange achtergrond in hardcore & punk en die in verschillende bands hebben gespeeld (zoals HAEMERS, HITCH, VVOVNDS, HESSIAN en SUPERGENIUS om er een paar te noemen).

Ze begonnen de band vanuit een gemeenschappelijke liefde voor alles wat 80ies postpunk, sombere UK punk en OI! en New/no wave... en Wu Tang Clan (vooral het 'Wu Tang Forever' album) is.

FFO: DIÄT, CRISIS, BLITZ, WIPERS, HOLOGRAMS, DIIV, EAGULLS, THE JEZUS LIZARD...
 

BLOSSOM

Een 90's klinkend emo/shoegaze 3-tal uit Hasselt. Ze brengen melancholische songs over verlies, liefde en lust. In goede en slecht tijden. Met een meeslepende live set van 40-45 minuten, weet Bløssom hoe ze een publiek moeten imponeren met betoverende nostalgische harmonieën en hoe ze op hun harten moeten drukken met een overvloed aan melancholie die je de hele rit zal vermaken.

 

GROS COEUR

Psychedelische, tropische rock vol exotische grooves

Op tropische rivieren, psychedelische watervallen en oceanen van liefde zet GROS COEUR koers in zijn 5-sterren jacht. Zure melodieën, exotische grooves, walmende dansvloeren en gesmolten versterkers maken allemaal deel uit van de cruise. Nadat Gros Coeur in de wedstrijd ‘Du F dans le Texte’ in de prijzen viel, komt dit hart Tweeklank verwarmen met hun sound.