Familieaanbod

Wanneer het speelplein in de buurt niet meer zo uitdagend is, het zwembad maar gewoontjes is en zelfs meezingen op Like Me even niet meer tof is, dan is er nog steeds CC het SPOOR. Niets leuker dan een namiddagje theater voor jong en oud. Ideaal om mee uit te pakken en punten te scoren op de coole ouder-/ grootouder-/ tante-/ nonkel- of andere verwantmeter. En zeg nu zelf, stiekem is het ook altijd genieten.          

Afbeelding

vr 04.11.2022 

Ellen Smets Theater - Broemmm! (3+)

Broemmm! is een beeldende voorstelling vol avontuur en humor waarin het thema peuter- en kleuterpuberteit op humoristische wijze verbeeld wordt. De kinderen voelen zich onmiddellijk betrokken en beleven samen met Broemmm en haar baasje Teun de spannendste avonturen.

 

Vroem met Broemmm

Afbeelding

wo 23.11.2022

Hanneke Paauwe & De Studio - KLAUW! (8+) 

Een hilarische ontdekkingstocht naar je angsten en de moed om ze te overwinnen. Ondertussen is het een vurig pleidooi om te mogen genieten van griezelen en gevaar.

 

Lekker griezelen 

Afbeelding

za 04.02.2023

Dag van het Woord: Edward van de Vendel - familievoorstelling

Superguppie is alles, Miss Eenhoorn, Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt, het zijn maar een paar titels van de boeken die Edward schreef. Of hij het op deze namiddag daarover zal hebben? Dat weten we niet, maar wat we wel zeker weten: Edward van de Vendel speelt met woorden en zal zorgen voor een onvergetelijke uurtje poëzie.

 

Lees meer 

Afbeelding

do 23.02.2023

Het Ei - Lelijk eendje (3+) 

Swingend muziektheater voor kinderen. Het bekende sprookje van Andersen kreeg een handmade update. De wervelende opgenomen vertelstem van Warre Borgmans neemt je mee langs waterpartijen, naar brekende eierschalen, rietveldjes en verdoken vijanden….

 

Snater getater

Afbeelding

zo 26.03.2023

Radio Oorwoud - Beest Of! (4+)

Wees klaar voor tuimelende otters en slechtgezinde pissebedden terwijl overenthousiaste olifanten over de scène denderen en de kinderen oproepen om lekker mee te brullen. Een Beest of! met de meest aanstekelijke liedjes van Radio Oorwoud barst uit zijn ei!

 

Zing mee 

Afbeelding

wo 19.04.2023

H'Mused: Zonzo Compagnie - Hush (6+) 

Zonzo Compagnie verovert de wereld met een reeks voorstellingen die je onderdompelen in het creatieve universum van een markant componist. De Engelse barokcomponist Henry Purcell is de volgende in de rij. En dat allemaal op kindermaat. 

 

Lees meer