Cultuurcafé zoekt gepassioneerde uitbater

Harelbeke zoekt een enthousiaste uitbater om het café van CC het SPOOR karaktervol uit te baten. Jaarlijks komen er duizenden bezoekers in CC het SPOOR en de bibliotheek over de vloer. Tal van verenigingen verruimen de werking tot een bruisend vat vol activiteiten. 

Het opzet van het café staat niet vast en kan je als nieuwe uitbater zelf invullen. Het cultuurcafé is een plaats waar creatievelingen, organisatoren en cultuurliefhebbers elkaar ontmoeten. Zie jij het als een flexwerkplek, wijnbar of deels café en vinylshop? Of heb je een ander origineel idee? Ga je gang, zolang het maar karaktervol en origineel is. Diezelfde eigenschappen zien we ook graag terug in de drank- en spijskaart, met aandacht voor het lokale en duurzame. De brouwer en andere leveranciers kies je zelf.  

Je werkt samen met CC het SPOOR en de bibliotheek bij optredens, activiteiten en evenementen. Als uitbater kan je suggesties (zoals koffiebuffetten, catering...) aanbieden aan organisatoren van evenementen in het cultuurcentrum, maar je hebt daar geen exclusief recht op. Door jouw sterk concept bouw je een eigen publiek op. Zo ontstaat er een interessante wisselwerking waarbij het CC, de bib en het cultuurcafé elkaar versterken. 

Wat bieden wij jou aan: 

  • een ruim café met een eigen, ingerichte keuken en koelcel
  • twee polyvalente zalen 
  • een opslagplaats/ leefruimte (niet te gebruiken als hoofdverblijfplaats) 
  • een zonnig terras
  • toffe buren 

Kom gerust langs om de ruimtes te bekijken en om inspiratie op te doen! Wil je het café bezoeken? Maak dan een afspraak met Frederik Bossuyt, 0486 34 36 31 of frederik.bossuyt@harelbeke.be 

Inschrijven kan tot en met 31 mei 2021 door het inschrijvingsformulier op te sturen naar Frank Colson, deskundige aankopen bij de stad Harelbeke, frank.colson@harelbeke.be of 056 653 685.

 

Meer informatie en het inschrijvingsformulier zijn hier te vinden: 

lastenkohier

inschrijvingsformulier

 

 

Created at: 07/04/2021