CULTUURBILJET / cadeaubon

 Al gedacht aan een pakje cultuur? Ook op zoek naar het perfecte kerst, verjaardags, vaderdag, moederdag of nieuwjaarsgeschenk? Of gewoon zomaar. Geen idee wat je moet kopen voor de (schoon)broer die alles al heeft, de verre nicht die je bijna nooit ziet of je lieve mama die wat meer ontspanning verdient? Wij hebben de perfecte cadeautip.

Het Cultuurbiljet van CC het SPOOR

Wil je ook iemand blij maken met een cultuurbiljet? Het cultuurbiljet is geldig gedurende het huidige en volgende cultuurseizoen en kan gebruikt worden voor alle activiteiten en cursussen van CC het SPOOR. Theater, muziek, familie, humor, film of cursus..  CC het SPOOR biedt voor elk wat wils.

Het cultuurbiljet is verkrijgbaar aan de balie van CC het SPOOR. Bestellen kan ook telefonisch (056 733 420) of per mail tickets@cchetspoor. Na ontvangst van de overschrijving wordt het cultuurbiljet opgestuurd. De biljetten zijn te verkrijgen voor een waarde van €5, €10, €20 of €50. Stel zelf je totaalwaarde samen en wij verpakken ze voor jou in een mooie cadeauverpakking.

De gelukkige ontvanger kan zijn of haar biljet aan de balie inruilen of online bestellen voor voorstellingen en cursussen van CC het SPOOR tot het totaalbedrag bereikt is.

P.S.: Geef je liever tickets voor een bepaalde voorstelling cadeau? Dat kan ook. Koop de tickets aan de balie en wij pakken ze voor je in.