UITGESTELD - Humo’s Comedy Cup

De prestigieuze Humo's Comedy Cup staat al jaren garant voor de nieuwe lichting stand-up comedians van de toekomst. In december 2020 zal de finale van de volgende editie plaatsvinden. Na het succes van de afgelopen tour, zal er ook opnieuw een finalistentour langs de Vlaamse zalen passeren. Elke avond worden de winnaar en de twee finalisten vergezeld door een ervaren MC. Een greep uit de ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 13.0
Basistarief: 13,00 €; ADD: 16,00 €; -26: 7,00 €
Contact
Fax: 056 733 420
Links

De prestigieuze Humo's Comedy Cup staat al jaren garant voor de nieuwe lichting stand-up comedians van de toekomst. In december 2020 zal de finale van de volgende editie plaatsvinden.

Na het succes van de afgelopen tour, zal er ook opnieuw een finalistentour langs de Vlaamse zalen passeren. Elke avond worden de winnaar en de twee finalisten vergezeld door een ervaren MC.

Een greep uit de winnaars van het verleden: Jens Dendoncker, Amelie Albrecht, Lukas Lelie, William Boeva, Bart Cannaerts, Wouter Deprez, Raf Coppens en vele anderen! Ondertussen zijn dit één voor één klinkende namen, dus heeft Humo's Comedy Cup nog meer uitleg nodig?

Bron: UiTinVlaanderen.be