Tweeklankconcert // VAAG - BLOSSOM - GROS COEUR

  • Concert
  • Thema onbepaald
deuren open tba
eerste concert tba

WTF IS VAAG ?!
VAAG is een (post)punk / no wave band uit Kortrijk/Gent, bestaande uit 4 vrienden met een lange achtergrond in hardcore & punk en die in verschillende bands hebben gespeeld (zoals HAEMERS, HITCH, VVOVNDS, HESSIAN en SUPERGENIUS om er een paar te noemen).
Ze begonnen de band vanuit een gemeenschappelijke liefde voor alles wat 80ies postpunk, sombere UK punk en OI! en New/no wave .... en Wu Tang Clan (vooral het 'Wu Tang Forever' album) is.
FFO : DIÄT, CRISIS, BLITZ, WIPERS, HOLOGRAMS, DIIV, EAGULLS, THE JEZUS LIZARD, ...

BLOSSOM
Een 90's klinkend emo/shoegaze 3-tal uit Hasselt. Ze brengen melancholische songs over verlies, liefde en lust. In goede en slecht tijden. Met een meeslepende live set van 40-45 minuten, weet Bløssom hoe ze een publiek moeten imponeren met betoverende nostalgische harmonieën en hoe ze op hun harten moeten drukken met een overvloed aan melancholie die je de hele rit zal vermaken.

GROS COEUR
Psychedelische, tropische rock vol exotische grooves
Op tropische rivieren, psychedelische watervallen en oceanen van liefde zet GROS COEUR koers in zijn 5-sterren jacht. Zure melodieën, exotische grooves, walmende dansvloeren en gesmolten versterkers maken allemaal deel uit van de cruise. Nadat Gros Coeur in de wedstrijd ‘Du F dans le Texte’ in de prijzen viel, komt dit hart Tweeklank verwarmen met hun sound.

Wanneer

tot

Locatie

CC het SPOOR
Eilandstraat 6
8530 HARELBEKE

Prijs

Basistarief: € 9

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Tweeklankconcert // VAAG - BLOSSOM - GROS COEUR

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS