Tweeklank // The Haunted Youth (try-out)

  • Concert
Voor ze op Dour, Pukkelpop, AB en vele buitenlandse podia staan, geven ze nog een try-out op ons Tweeklankpodium. Niet te missen en de kans om the next big thing met een ijzersterke live reputatie in een kleine zaal te zien.


■ The Haunted Youth

'Hypnotiserende dream pop van eigen bodem'
De psych pop nummers van The Haunted Youth, de band rond zanger Joachim Liebens, vertellen het verhaal van een onbegrepen misfit met heel wat twijfels en hoop. Met de debuutsingle ‘Teen Rebel’ kroont de band zich tot een van de winnaars van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Ook aan de andere kant van de oceaan trekt The Haunted Youth de aandacht: het invloedrijke Amerikaanse online magazine Consequence of Sound schrijft: ‘Guitar-driven and coated in a velvety dream pop haze, The Haunted Youth captures the essence of being young, hungry and hopeful.’ De voorbije maanden breekt The Haunted Youth nationaal helemaal door met prachtige nummers als 'Shadows', 'Coming Home', 'Gone' en hun recente single 'Broken'.

Voor fans van MGMT, DIIV, Slowdive, The Cure, Tame Impala, Whispering Sons

■ Voorprogramma: Arend Delabie

Arend is een 19 jaar jonge student uit Kortrijk die het best omschreven kan worden als een 'bedroom producer'. Na maanden eigen songs schrijven, opnemen en mixen in zijn kamer brengt hij nu solo een selectie van zijn werk, met de hulp van zijn stem en een tweetal gitaren. Zijn repertoire bestaat voornamelijk uit indie pop/rock waarvan veel inspiratie gehaald wordt uit artiesten als Peach Pit, Radiohead en Elliott Smith.

Wanneer

tot

Locatie

CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 12
ADD: € 15

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Tweeklank // The Haunted Youth (try-out)

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS