Sam De Nef + Camille Camille

  • Concert
  • Pop en rock
“Sam De Nef zingt fluisterzacht, in de allermooiste songs horen we hoe dicht hij qua sfeer, opbouw en melodie aanschurkt tegen liedjes van de ons al bijna twintig jaar geleden ontvallen Elliott Smith.” OOR
Sam De Nef is een jonge songwriter en componist uit Antwerpen. Zijn eerste album Dawn / Dusk verscheen in oktober 2022 op Unday Records. Sam vertelt verhalen die geïnspireerd zijn op persoonlijke ervaringen, op dromen en fictieve gebeurtenissen. Het resultaat is een meeslepend en indrukwekkend debuut. De eerste single Passerby’s Ghost is een intrigerend duet met Tenci (US). Na een mooie reeks shows op o.a. Werchter, OLT en in de AB komt Sam De Nef zijn debuutalbum dit najaar in triobezetting live voorstellen in de hemelse Sint- Augustinuskerk. Voor fans van Adrianne Lenker, Elliott Smith, Leonard Cohen.

***

Camille Camille is een Belgische singer-songwriter die leeft en werkt in Leipzig. Ze beschrijft haar muziek als ‘troostende, melancholische folk’, geïnspireerd door de natuur, zelfreflectie, dromen, menselijke relaties en de eeuwig veranderende aard der dingen. Met haar fragiele, engelachtige stem en subtiel gitaarspel viel Camille Camille al op in de Nieuwe Lichting en als sparringpartner van folkpop wonderboy Sam De Nef. Haar debuutalbum Could you lend me your eyes was er meteen één van internationaal niveau. Solo, op de lip van het publiek komt haar muziek extra krachtig binnen. Laat de meeslepende hese stem van Camille Camille je ziel kalmeren en dompel jezelf onder in haar weemoedige melodieën van zachte slaapkamerfolk, die hoop en melancholie delicaat samenbrengen.

Wanneer

tot

Locatie

St. Augustinuskerk
Stasegemdorp
8530 HARELBEKE

Prijs

Basistarief: € 13

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Sam De Nef + Camille Camille

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS