Poëzie met kruimels i.k.v. De Dag van het Woord met o.a. Christophe Vekeman, Hans en Monique Hagen

Poëzie met kruimels * gratis literair ochtendprogramma in kader van De Dag van het Woord Naast een optreden van gastdichters Hans & Monique Hagen zullen schrijver Christophe Vekeman en muzikanten Matti De Rijcke en Bart Vervaeck hun toehoorders een halfuur lang op sleeptouw nemen richting de wondere, geestrijke wereld van de countrymuziek, in welke wereld smart en smacht, de traan en de lach, ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420

Poëzie met kruimels
* gratis literair ochtendprogramma in kader van De Dag van het Woord

Naast een optreden van gastdichters Hans & Monique Hagen zullen schrijver Christophe Vekeman en muzikanten Matti De Rijcke en Bart Vervaeck hun toehoorders een halfuur lang op sleeptouw nemen richting de wondere, geestrijke wereld van de countrymuziek, in welke wereld smart en smacht, de traan en de lach, de woordzucht en de vloek op waarlijk oorverwarmende en hartstrelende wijze om de voorrang vechten.
De proclamatie van de Poëziewedstrijd Stad Harelbeke sluit dit ochtendprogramma af.

Monique Hagen is een Nederlandse schrijfster en presentatrice. Van 1988 tot 2003 presenteerde zij het populaire jeugdprogramma Het Klokhuis en ze schreef er ook teksten voor. Ze werkte ook mee aan Sesamstraat. Monique schreef 6 dichtbundels en twee prentenboeken. In 2016 kreeg ze de Zilveren Griffel voor de poëziebundel Nooit denk ik aan niets (2015) die ze samen met haar man Hans Hagen schreef.

Hans Hagen schreef samen met echtgenote Monique Hagen verschillende prentenboeken en een viertal dichtbundels. Voor zijn vele andere eigen werken werd hij veelvuldig bekroond met onder meer 6 x de Zilveren Griffel en in 2008 de Woutertje Pieterseprijs. Boeken van Hans Hagen zijn in elf landen en in dertien talen vertaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be