Piv Huvluv - Zoiets verzin je niet!

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy
Een geboren verteller met een heerlijk Oostends accent. Een gepassioneerd muziekliefhebber, die - met de vinylplatenspeler als vast attribuut - altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd.
Piv viert 25 jaar op de planken met een achtste avondvullende voorstelling. Dat doet hij een tikkeltje anders dan anders. Deze keer neemt hij zijn publiek mee naar 1987, het jaar waarin hij met de blues in zijn lijf en leden naar Amerika trok. Op zoek naar de oorsprong van deze universele gemoedstoestand.

De roadstory, van New York, via Memphis naar New Orleans en terug via Baton Rouge en Nashville naar the Big Apple lardeert Piv met grappige anekdotes, rake observaties en verrassende zijsprongen. De even absurde als bizarre rode draad weeft zijn reisgezellin Dorothy er onverwacht doorheen. Natuurlijk hoort daar een vinylsoundtrack bij met heel wat rootsmuziek -geen Piv zonder platen!- maar het verhaal zelf zal je ook niet loslaten, want... zoiets verzin je niet!

Piv is een vaste waarde in het Vlaamse comedy-landschap. U kent hem misschien van Comedy Casino of Eigen kweek? Bovenal is hij een rasperformer en entertainer. Het podium is zijn natuurlijke habitat. Altijd met volle goesting!

Wanneer

tot

Locatie

CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 14

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Piv Huvluv - Zoiets verzin je niet!

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS