Martin Harley Solo / Els Meurisse & Bart Buls

  • Concert
  • Jazz en blues
Martin Harley (solo)
Els Meurisse & Bart Buls (Routes & Roots)

De Britse singer-songwriter en gitarist Martin Harley is geworteld in de akoestische blues-, roots- en Americanascene. Harley speelt op een honderd jaar oude Weissenborn, een Hawaïaanse akoestische slidegitaar. Hij toerde met o.a. James Morrison door Engeland en stond op het podium met Kate Walsh, Bo Diddley en Alanis Morrisette. In 2018 wordt Harley genomineerd als instrumentalist van het jaar bij de Americana Music Awards.

De muziekpers en gerenommeerde magazines zoals Gitarist Magazine en Roots Magazine beschrijven Harley als ‘de beste Weissenborn-speler in het Verenigd Koninkrijk’, ‘de meester van de slidegitaar bij uitstek’ of simpelweg als ‘een ongelooflijk fantastische live act’.

Els Meurisse verdiende haar sporen in verschillende lokale Kortrijkse bands, tot de doorbraak er kwam met de Johnny Cash Tribute Band ‘Ride this train’. Haar liefde ligt ook bij rootsmuziek en Americana, wat ze gemeen heeft met Bart Buls. Ze vinden elkaar in Routes en Roots. Bart Buls ademt muziek. Of het nu op gitaar, zang of bas is, het is altijd echt en doorleefd. Bart dankt zijn faam aan het betere baswerk in begeleidingsgroepen van Guy Swinnen, Roland van Campenhout en in zijn eigen groep Bulsjivism.

Wanneer

tot

Locatie

CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 10

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Martin Harley Solo / Els Meurisse & Bart Buls

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS