KARNAVIRES: Vuurpeleton - Nuit de Lumière

  • Festiviteit
Feux D’Hiver is een jaarlijks winterfestival in Bolwerk (Kortrijk), waar gefocust wordt op vuur, gezelligheid en circus. Dit jaar breidt het festival uit met een groot
vuurspektakel in het Albertpark in Kortrijk. Karnavires is gekend voor zijn grote straatoptredens waar muziek, circus en vooral veel vuur de kern vormen. Ideaal voor klein en groot en omdat het spektakel op veilige fietsafstand ligt van Wevelgem en Harelbeke wordt een heus vuurpeloton in gang getrokken vanuit die gemeentes.

Maak deel uit van het Vuurpeloton en beleef een namiddag en avond vol animatie. Vanaf 16.00 uur wordt verzameld in de meetingpoints. Voor Harelbeke is dit het uitkijkplatform bij het Moleneiland. Waarna het peloton om 17.00 uur vertrekt naar Kortrijk. Begeleid met dj-fietsen, stormlampen en enkele gepimpte fietsen komt deze stoet rond 18.00 uur aan in Kortrijk voor Karnavires: Nuit de Lumière. Na het spektakel kan doorgefietst worden via een avontuurlijke fietsroute naar Bolwerk om de rest van het winterfestival mee te beleven! Dit traject wordt uitgelicht met vuurinstallaties, videomapping… De moeite om er een volledige avond voor het hele gezin van te maken.

EEN ORGANISATIE VAN SCHOUWBURG KORTRIJK I.S.M. CC GULDENBERGH
WEVELGEM, CC HET SPOOR HARELBEKE, BOLWERK VZW I.K.V. FEUX
D’HIVER

Wanneer

tot

Locatie

Uitkijkplatform Moleneiland
Twee-Bruggenstraat
8530 HARELBEKE

Prijs

Basistarief: € 6

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
KARNAVIRES: Vuurpeleton - Nuit de Lumière

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS