Interactief evenement Spraakmaker Nederlands in het amfitheater bibliotheek Harelbeke

  • Cursus met open sessies
Interactief evenement Spraakmaker Nederlands in het amfitheater bibliotheek Harelbeke

Spraakmaker Nederlands is een project Nederlands, uitgewerkt met als doelgroep (hoog)begaafde talige leerlingen 1ste en 2 de graad in het secundair onderwijs die op zoek zijn naar extra uitdaging. Materiaal: https://spraakmaker-nederlands0.webnode.be/online-winkel/
Op die manier kan de leerkracht het vereiste zorgcontinuüm mee helpen realiseren, en is er voor de bedoelde leerlingen uitdagende, leerplangebonden uitbreidings- & verdiepingsleerstof, afgewisseld met creatieve opdrachten, genietend lezen, test jezelf ... studietips.
Remediëring helpt, daarover is iedereen het eens, ook remediëring voor de talige leerling is meer dan nodig. Ondertussen zijn we een begrip in Vlaanderen, dat is onze reputatie, zouden we nooit zelf durven zeggen.

Oplossingsgericht en vanuit verschillende perspectieven werken we aan relevante oplossingen die een positieve impact hebben op de aanpak van hoogbegaafdheid voor het vak Nederlands in het secundair onderwijs: nieuwe inzichten ontdekken, kennis delen en onszelf blijven ontwikkelen.
Wanneer het jou past: dinsdag 8 maart 2022, tussen 18.00 uur en 19.45 uur kies je zelf het moment.
Als deelnemer kan je direct ervaring opdoen, zo blijven de behandelende items veel beter hangen, al doende leert men.
Knaldrang: geen statische presentatie, als deelnemer kan je meedenken, meedoen en interactief meewerken aan een positieve workshopbeleving.
In een aangename ronde opstelling in het amfitheater van de bibliotheek van Harelbeke creëren we veel interactie met de deelnemers.
Concreet:
• Op groot tv-scherm doorlopend informatie over het project Spraakmaker Nederlands met achteraf en tussendoor dialoog met de auteurs.
• Presentatie van het beschikbare materiaal, bij de specialist van de uitgeverij kan je terecht met al je out-of-the box-vragen.
• Wil je een oefening aanpakken: gewoon doen, de auteurs kunnen je hierbij op weg helpen.
• De bibliotheek ondersteunt met beschikbare werken over hoogbegaafdheid en wat uniek is, ze presenteert ook een aantal jeugd- en adolescentenboeken die in Spraakmaker Nederlands aan bod komen. Zo krijg je concreet zicht op de haalbaarheid van het project.
• Wil je vooraf een persoonlijk gesprek reserveren: doen! Je kan ons vooraf via ons contactformulier bereiken, antwoord gegarandeerd. https://spraakmaker-nederlands0.webnode.be/contactformulier/
• Besties, ja aan goodies doen we ook mee: wie tijdens de week van de hoogbegaafdheid een werk koopt uit de reeks van Spraakmaker Nederlands ontvangt een set improvisatiekaartjes (waarde €5) of een korting, dit alles bij een drankje en iets meer.
• Op je school, tijdens een ouderavond, voor een specifiek publiek wens je wel eens een infoavond te organiseren: prik een datum met een medewerker en bespreek de faciliteiten.

Te druk:
• Je kan er niet bij zijn omdat je de vaardigheid van bilocatie nog niet helemaal beheerst: dan komen we gewoon naar je toe, via het contactformulier komen we tot een oplossing https://spraakmaker-nederlands0.webnode.be/contactformulier/

Wanneer

tot

Locatie

Bibliotheek Harelbeke
Eilandstraat 2
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: gratis

Een organisatie van

Spraakmaker
Interactief evenement Spraakmaker Nederlands in het amfitheater bibliotheek Harelbeke