Het Prethuis - Brasschaatse huisvrouwen

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy
Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap.

Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een ‘interessante’ gast moet zorgen, passend bij hun stand weliswaar. De ene wil niet onderdoen voor de andere. Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart. Ze is in haar nopjes want aan haar mistery guest kan geen enkele ‘vriendin’ tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien beginnen de speculaties.

En dan komt het moment suprème .… Kirsten heeft niet gelogen! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss, ‘Ridge’ uit ‘The bold and the beautiful’). De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen?

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijk decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt, elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist.

Sommige passages zijn in het Engels, in dat geval is er steeds boventiteling te zien, zodat
niemand iets hoeft te missen.

Cast: Ronn Moss, Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Kader Gürbüz, Katrien De Becker, Martine De Jager en Guillaume Devos

Wanneer

tot

Locatie

CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 14

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Het Prethuis - Brasschaatse huisvrouwen

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS