H'Mused: Thomas Enhco

  • Concert
  • Klassieke muziek
Pianist Thomas Enhco is een grootheid in zijn eigen land Frankrijk. Hij trekt zich niets aan van muzikaal hokjesdenken. Hij maakt enkel muziek, denken in hokjes bestaat enkel in de hoofden van andere mensen.
De jonge Franse jazzpianist Thomas Enhco is al jaar en dag een vaste gast in het jazzcircuit als solist, in duo met vibrafoniste Vassilena Serafimova of met zijn Thomas Enhco Trio. Toch voelt hij zich even thuis in de wereld van de klassieke muziek waar hij optrad als solist met orkesten in de concerto’s van Bach, Mozart en Beethoven. Benieuwd hoe hij zich zal laten inspireren door de nostalgische en grootse muziek van Brahms.

Als kleinzoon van de dirigent Jean-Claude Casadesus, zoon van jazzviolist Didier Lockwood en operazangeres Caroline Casadesus, is Thomas Enhco voorbestemd voor een carrière in de muziek. Op zijn 24ste werd hij verkozen tot ‘jazzontdekking van het jaar’ op de Victoires de la Musique 2013, het Franse equivalent van de Grammy Awards. Enhco kon al samenwerkingen met jazzgrootheden als Peter Erskine, Jack DeJohnette, John Patitucci en McCoy Tyner op zijn palmares schrijven.

Thomas Enhco: piano

Wanneer

tot

Locatie

St. Augustinuskerk
Stasegemdorp
8530 HARELBEKE

Prijs

Basistarief: € 12

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
H'Mused: Thomas Enhco

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS