H'Mused - Thomas Enhco - Improvisatie op werk van Brahms

Als kleinzoon van de dirigent Jean-Claude Casadesus, en zoon van de jazzviolist Didier Lockwood en de operazangeres Caroline Casadesus, is Thomas Enhco voorbestemd voor een carrière in de muziek. Op zijn 24e werd hij verkozen tot ‘jazzontdekking van het jaar’ op de Victoires de la musique 2013, het Franse equivalent van de Grammy Awards. Enhco kon al samenwerkingen met jazzgrootheden als Peter ...
Waar
Sint-Augustinuskerk
Stasegemdorp 35, 8530 Harelbeke
Wanneer
11/11 van 20:00 tot22:00
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 12.0
Basistarief: 12,00 €; ADD: 15,00 €; -26: 7,00 €
Reservaties
www.cchetspoor.be
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420

Als kleinzoon van de dirigent Jean-Claude Casadesus, en zoon van de jazzviolist Didier Lockwood en de operazangeres Caroline Casadesus, is Thomas Enhco voorbestemd voor een carrière in de muziek. Op zijn 24e werd hij verkozen tot ‘jazzontdekking van het jaar’ op de Victoires de la musique 2013, het Franse equivalent van de Grammy Awards. Enhco kon al samenwerkingen met jazzgrootheden als Peter Erskine, Jack DeJohnette, John Patitucci en McCoy Tyner op zijn palmares schrijven.

De jonge Franse jazzpianist Thomas Enhco is al sinds jaar en dag een vaste gast als solist, in duo met vibrafoniste Vassilena Serafimova of met zijn Thomas Enhco Trio in het jazzcircuit. Toch voelt hij zich even thuis in de wereld van de klassieke muziek waarbij hij optrad met orkesten als solist in de concerto’s van Bach, Mozart en Beethoven.

Piano: Thomas Enhco

Bron: UiTinVlaanderen.be