Geike + Hydrogen Sea - Lost in time

  • Concert
  • Pop en rock
Geike + Hydrogen Sea

Ondertussen is Geike Arnaert opnieuw het gezicht van de internationaal gelauwerde Belgische groep Hooverphonic. Maar daarvoor werkte ze aan een solocarrière en had ze samenwerkingen met onder meer Erik de Jong aka Spinvis. Samen met BLØF scoorde ze de megahit Zoutelande.

Helaas geen Zoutelande in het repertoire van deze set. Wel haar langverwachte nieuwe soloplaat Lost in Time die eind 2019 uitkwam. Het duurde acht jaar vooraleer Geike klaar was met de opvolger van haar eerdere soloalbum For The Beauty Of Confusion, maar het resultaat mag er zijn. Het werd een fantastisch, tijdloos, maar ook zeer muzikaal album. Maar liefst 9 van de 11 songs op het nieuwe album werden samen met Joost Zweegers aka Novastar geschreven. Ondertussen schopten singles Off Shore, Middle of the Night het tot nummer 1 in De Vox-lijst van Radio 1.

Hydrogen Sea zijn Birsen Uc¸ar en Pj Seaux. Met stem, een vleugelpiano en een hele voorraad aan analoge effecten brengen ze een nieuwe klankwereld. Verwacht geen singer-songwritermuziek, maar frisse, uitgepuurde elektronica van Pj in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Hydrogen Sea bracht al twee succesvolle albums uit en nummers als ‘Wear Out’ en ‘Flogsta’ werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel.

Vocals: Geike Arnaert
Guitar: Robby Govaerts
Keys & piano: Pedro Gordts
Bass: PJ Seaux
Drums: Steven Van Gelder

Wanneer

tot

Locatie

CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 22

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Geike + Hydrogen Sea - Lost in time

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS