Geannuleerd - Khalid Benhaddou & Erhan Demirci

Khalid Benhaddou: Belg, Vlaming, Marokkaan en moslim. Het zijn deze kernwoorden die hem omschrijven als persoon en zijn identiteit vorm geven. Nadenken, analyseren, gerede twijfel en dialoog vormen een combinatie die hem typeren. De islam is altijd een onderdeel van zijn leven geweest, een bron van fascinatie en een voorbeeld om naar te leven. Als imam ziet hij het als zijn roeping om de islam ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 7.0
Basistarief: 7,00 €; Jongerentarief: 7,00 €
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420

Khalid Benhaddou: Belg, Vlaming, Marokkaan en moslim. Het zijn deze kernwoorden die hem omschrijven als persoon en zijn identiteit vorm geven. Nadenken, analyseren, gerede twijfel en dialoog vormen een combinatie die hem typeren. De islam is altijd een onderdeel van zijn leven geweest, een bron van fascinatie en een voorbeeld om naar te leven. Als imam ziet hij het als zijn roeping om de islam te duiden en te beschouwen vanuit de Europese context van vandaag waarin hij zelf leeft.

In het eerste deel legt Khalid zijn visie uit, met ruimte voor dialoog en interactie. Nadien speelt Erhan een comedyset waarin hij verschillende verwijzingen maakt naar (de lezing van) Khalid. Door op zijn humoristische wijze feedback te geven zorgt dit voor opluchting bij het publiek, maar komt de boodschap ook nog eens extra duidelijk over.

IN SAMENWERKING MET HUIS VAN WELZIJN

Bron: UiTinVlaanderen.be