Eigen Kweek - Nachtdieren

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater
De nacht valt over de stad, de maan verschuilt zich achter een dreigende wolk, de wind jaagt vage slierten mist uit het zeegat en een verdwaald blikje ratelt zich een grillig spoor over de kasseien.

Dit is het rijk van de nachtdieren, verschaalde dorstlijders die zich laven aan de neongloed van schijnbaar uitheemse uitstalramen. Zij zien het leven in een ander licht en vinden elkaar in de veelkleurig verpakte verleidingen van de nachtwinkel, deze microkosmos waar dromen en nachtmerries werkelijkheid worden. Tot een krantenjongen de ochtendnevel trotseert en de ontnuchterende realiteit van gisteren in een brievenbus laat sluipen.

Deze eerste avondvullende productie van een nieuw collectief komt tot stand dankzij Eigen Kweek, een initiatief dat jonge makers wil ondersteunen bij het begin van hun artistiek traject. Dertien West-Vlaamse cultuurcentra schaarden zich achter dit initiatief en selecteerden uit een reeks projecten met West-Vlaamse banden de productie Nachtdieren als eerste ‘proefstuk’. En jong talent mag je in dit geval wel letterlijk nemen. De carrière van deze vier enthousiaste dames blijkt nog zo pril, dat hun collectief voorlopig nog naamloos is.

Spel: Gina Beuk, Iris Donders, Patricia Kargbo, Lucie Plasschaert

Met de steun van de Vlaamse overheid.

Wanneer

tot

Locatie

CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 12

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Eigen Kweek - Nachtdieren

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS