Dimitri David - L’Homme cirque

Grasplein naast CC De Schakel, WAREGEM Voor het derde jaar op rij slaat De Schakel in Waregem een prachtige circustent naast hun schouwburg op, voor een spektakelstuk op grote hoogte. En dat mag je letterlijk nemen, want Dimitri David is naast een uiterst elegant acrobaat, een ingenieuze klusjesman, een muzikant ook één van de beste koorddansers ter wereld. Voor zijn L’homme cirque slaagt hij ...
Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 18.0
Basistarief: 18,00 €; -26: 11,00 €
Reservaties
www.cchetspoor.be
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420

Grasplein naast CC De Schakel, WAREGEM

Voor het derde jaar op rij slaat De Schakel in Waregem een prachtige circustent naast hun schouwburg op, voor een spektakelstuk op grote hoogte. En dat mag je letterlijk nemen, want Dimitri David is naast een uiterst elegant acrobaat, een ingenieuze klusjesman, een muzikant ook één van de beste koorddansers ter wereld.

Voor zijn L’homme cirque slaagt hij er in om elk circusgenre in één poëtische en met momenten hilarische onemanshow te steken. Probeer je zenuwen in bedwang te houden wanneer hij zichzelf door de tent katapulteert met een echt kanon en dat is niet eens de finale van een bruisend wintercircus voor jong en oud.

Deze ex-Cirque du Soleil-virtuoos, reist al jaren de hele wereld rond met zijn spannende en aangrijpende voorstellingen en oogst niets dan lof. Geloof ons vrij, het wordt een circusvoorstelling waarvan je mond meermaals openvalt.

Van en met: Dimitri David
+6 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be