De Hoe - De Nieuwe Man

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater
Na The Godfather, The Terminator en The Dark Knight is er eindelijk de sequel op De man die zijn haar kort liet knippen.
In de originele voorstelling, geïnspireerd door het boek van Johan Daisne, komen een man en een vrouw samen in een restaurant. Het is 2004: Harvey Weinstein is nog een succesvolle producent, de term mansplaining bestaat nog niet en hoesten in de openbare ruimte is nog onschuldig. De man is een schrijver, de vrouw een actrice. Ooit waren ze verliefd, maar de angst om alles kapot te maken, stond hun liefde in de weg.

Bijna twee decennia later komen ze elkaar weer tegen, in een wereld waarin niets nog onaantastbaar is. Oude zekerheden wankelen op broze fundamenten. Zullen ze zelf ook aan het wankelen gaan? Worden hun herinneringen gekoesterd, of genadeloos herzien? Is de tijd rijp voor een echte dialoog? Niet alleen de personages gaan de confrontatie aan: de spelers van de KOE onderzoeken het geheugen van hun gezelschap, gaan in gesprek met hun verleden en hun eigen repertoire. Wie de originele voorstelling niet zag, moet zich geen zorgen maken. De nieuwe man is een fonkelnieuwe, op zichzelf staande voorstelling die geen voorkennis vereist.

Wanneer

tot

Locatie

CC het SPOOR
Eilandstraat 6
8530 HARELBEKE

Prijs

Basistarief: € 17,5

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
De Hoe - De Nieuwe Man

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS