BuitenSPOORig: Coup Coup, Bye Bye (6+)

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater
Een microrevolutie waar Fidel Castro, Garibaldi en Marx nog een puntje aan kunnen zuigen.

De allerjongsten worden omgedoopt tot ware revolutionairen die op dappere wijze de strijd aangaan met de dictatoriale dandy Markies van Rochefort. Tijdens een humoristisch, fysiek en interactief spektakel voelt Rake Klappen het construct ‘macht’ aan de tand. De kijker wordt uitgedaagd het gezag te bevragen en waar nodig van de troon te stoten.
Met hilarische personages en poëtische beelden schept Rake Klappen een realiteit waarin alles mogelijk is; met bloedstollende deelname mag het jongste publiek deze wereld binnen- treden en haar lot bepalen.

‘Met zorg, ruig werken’ is de lijfspreuk van theatergroep Rake Klappen. De vier spelers, afkomstig uit verschillende disciplines: sport, circus, teksttheater en dans, vonden elkaar in hun fascinatie voor het fysiek. Vanaf 2013 begonnen zij met het maken van voorstellingen voor zowel jong als oud met altijd de focus op de taal van het lichaam. Inspiratie uit Commedia Dell’arte, slapstick en mime komen samen in voorstellingen waarin humor, poe¨tische beelden en acrobatische capriolen elkaar afwisselen.

Rake Klappen doet de kijker lachen, ontroert haar en brengt haar joelend op de benen. Naast theaters deinst Rake Klappen niet terug om kroegen, polders, dorpspleinen en lokale winkels te verbouwen tot haar podium. Volwassen thema’s worden op onbevangen wijze onderzocht; de kleren vliegen uit en de filosofie komt op tafel, Rake Klappen belooft je een spektakel.

Duur voorstelling: 35 minuten
Leeftijd: 6+

Wanneer

tot

Locatie

AHA!
Tientjesstraat 4
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 5

Age

6+

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
BuitenSPOORig: Coup Coup, Bye Bye (6+)

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS