Bart Cafmeyer en Kobe Sercu - 't Was ol weg

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater
Een machtige en ontroerende kroniek over veerkracht, een ontroerend verhaal over trouwe vriendschap en een aandoenlijke boodschap van hoop.
Meer dan honderd jaar geleden ging de wereld ook in lockdown. Oorlogskoorts en Spaanse griep hadden de mensheid in hun greep. Stefan Vancraeynest destilleerde uit het vele historische materiaal het verhaal van iemand die alles van heel dichtbij meemaakte: van het zoeken naar een schamele abri tot het betrekken van zijn stenen huis, negen jaar later. Het werd een intense vertelling over de eerste jaren na Den Grooten Oorlog en hoe de Westhoek als een feniks uit zijn as herrees.

Je krijgt geen zoveelste reconstructie van oorlog en pijn, maar een verhaal over veerkracht en hoop, zelfs na de moeilijkste lockdown uit onze Vlaamse geschiedenis. Bart Cafmeyer vertelt dit ontroerende, maar ook grappige verhaal op een heel intense manier. Kobe Sercu lardeert tussen de vele anekdotes enkele hoogstpersoonlijke liedjes over verlies en verdriet, maar vooral over opstaan en weer doorgaan.

Verteller: Bart Cafmeyer
Muziek en zang: Kobe Sercu
Tekst en regie: Stefan Vancraeynest

In samenwerking met Attacca

Wanneer

tot

Locatie

St. Ritakerk
Julius Sabbestraat 43
8530 HARELBEKE

Prijs

Basistarief: € 10

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Bart Cafmeyer en Kobe Sercu - 't Was ol weg

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS