Absynthe Minded - 20

  • Concert
  • Pop en rock
Een twintigste verjaardag om reikhalzend naar uit te kijken voor Absynthe Minded en hun fans.
Absynthe Minded, de naam waaronder Bert Ostyn en zijn gevolg al jaren Belpop-geschiedenis schrijven, dook het twintigste levensjaar in. Al twee decennia grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy, swing en rock. Het puik songwriterschap met de kenmerkende warme stem van Ostyn erbovenop kwam samen in zeven langspelers.

Het laatste wapenfeit Riddle Of The Sphinx zag in juni ’20 het levenslicht. Dat was het perfecte moment om een bloemlezing van die straffe carrière naar een intieme theatersetting te vertalen: up close and personal, waar Belpop-klassiekers als Envoi en My Heroics, Part One fantastisch tot hun recht zullen komen.

Bert Ostyn dook naar aanleiding van het VTM-kijkcijferkanon Liefde Voor Muziek 2021 ook in het repertoire van collega’s Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel. Hij etaleerde daarmee nog maar eens zijn statuut als songwriter pur sang.

Absynthe Minded is Bert Ostyn (zang/gitaar), Sergej Van Bouwel (bas), Toon Vlerick (gitaar), Isolde Lasoen (drums) en Laurens Dierickx (keys)

“Bert Ostyn bewijst dat hij een uitstekende chef is die zijn gevoel voor frisse popmuziek blijft behouden.” Indiestyle

Wanneer

tot

Locatie

CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Prijs

Basistarief: € 23

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Reserveer

Links

http://www.cchetspoor.be

Een organisatie van

CC het SPOOR Harelbeke
Absynthe Minded - 20

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS