TWEEKLANK - EEFJE DE VISSER (TRY OUT)

dec
12

Met succesplaten ‘De Koek’, ‘Het is’ en ‘Nachtlicht’ wist Eefje de Visser een trouw publiek op te bouwen in Nederland en België. Tegelijk ontwikkelde ze met haar vaste band ook een livesound die je mond bij elke club- en festivalshow doet openvallen.
Nu is Eefje de Visser terug. Melodieuzer dan ooit. Filmischer ook. Alsof ze de soundtrack van een eightiesfilm reanimeert en voorziet van zwoele beats. Na een solotournee experimenteerde de songschrijfster en zangeres in haar thuisstudio met computergestuurde klanken, zonder haar roots te verloochenen: de geesten van haar drie eerste albums spoken nog steeds rond.
Eefje de Visser dribbelt tussen pop en experiment, tussen hedendaags en nostalgisch, tussen ontroering en extase. Ze begint binnenkort aan een nieuw hoofdstuk, met een vierde plaat als apotheose. Verwacht iets dat nog het dichtst in de buurt komt van een driehoeksverhouding tussen Cat Power, Air en Solange. 
Na Pukkelpop deze zomer en voor ze haar nieuwe album in maart in de AB voorstelt, maakt ze eerst nog even tijd vrij voor een try out op het Tweeklankpodium. 

Donderdag 12 december om 20u00 | CC het SPOOR | Blauwe zaal | Staand concert | Prijs: VVK: € 12 ADD: € 14

Reserveer je plaats via tickets@cchetspoor.be (met vermelding; naam, voornaam, adres, telefoonnummer en rijksregisternummer), telefonisch op 056 733 420 of via de link hieronder.

Reserveer je plaats

Created at: 23/10/2019