Theater

Op theatergebied wordt het in september een blij weerzien met Arne Sierens/Compagnie Cecilia. Na het succes van ‘Zingarate’ vorig jaar brengen ze ‘Heilig Hart’ waarin Robrecht Vandenthoren en Gilles De Schryver samen met Anemone Valcke en Linde Carrijn ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache één grote serenade en smeekbede naar de redding tevoorschijn toveren.

In november verwelkomen we terug het NEXT Festival en staat in eigen huis Robbert&Frank/Frank&Robbert (met Harelbeekse roots!) met hun voorstelling ‘Don’t we deserve grand human projects that give us meaning?’.

Later komt Theater deToekomst langs met een hedendaagse bewerking van Skakespeares Romeo & Julia. Dit stuk heeft natuurlijk alles wat je van een topstuk mag verwachten: humor, romantiek, geweld, seks en Poëzie. En dit met o.a. Jonas Van Thielen en Reinhilde Van Driel.

Wat kijken we trouwens ook erg uit naar de voorstelling  ‘Niet doen!’ met Bruno Vanden Broecke en Peter De Graef. Dit lijkt immers niet minder dan  een iconisch treffen tussen twee archetypen te worden!

Theater en dans bezoeken we ook graag ‘Bij de buren’. We kruipen in de huid van grootgeldbezitters in ‘£¥€$’ van Ontroerend Goed, pikken de sublieme dansvoorstelling ‘Horses’ van Kabinet K/HETPALEIS en zijn zeer benieuwd naar de bizarre horrorkomedie ‘Pursuit of Hapinness’.

 

22/9/2018: £¥€$ - ONTROEREND GOED

29/09/2018: HEILIG HART – COMPAGNIE CECILIA

30/11/2018: DON'T WE ALL DESERVE GRAND HUMAN PROJECTS THAT GIVE US MEANING – ROBBERT & FRANK

8/2/2019: ROMEO EN JULIA – THEATER DeTOEKOMST

16/3/2019: SPOILER ALERT – LARF!

29/3/2019: NIET DOEN! – BRUNO VANDEN BROECKE & PETER DE GRAEF

 

Bestel tickets

Created at: 25/05/2018