Pre-reservatie seizoen 20-21

De coronacrisis zorgt voor ontzettend veel onzekerheid, ook voor ons CC. Daarom werkten we een systeem van pre-reservatie uit, waarbij je je alvast kan aamelden voor al onze geplande voorstellingen, maar waarbij je nu nog niet hoeft te betalen. 

Onze officiële ticketverkoop start pas op 24 augustus 2020. We hopen tegen dan meer duidelijkheid te hebben of de voorstellingen kunnen doorgaan, in welke zaal en met welke bezetting. We verwerken de pre-reservaties in volgorde van aanvraag en bevestigen eind augustus al dan niet je tickets. Pas op dat moment zal je de tickets kunnen betalen via overschrijving. Vanaf dan kan je ook tickets kopen via de webshop.

We raden je aan per bubbel van maximum 10 te reserveren. Zo is de kans heel groot dat je bij elkaar kan zitten en kunnen we ook de capaciteit van onze zalen maximaal gebruiken. 

We behouden onze normale abonnementsformules:

  • ABO3: minstens 3 voorstellingen = 1O% korting op elk ticket
  • ABO6: minstens 6 voorstellingen = 15% korting op elk ticket
  • ABO9: minstens 9 voorstellingen = 2O% korting op elk ticket

Bij elk abonnement mag je ook één ticket kiezen uit deze selectie van gratis voorstellingen: 

  • Stokman & Vos met Ta ta ta taaa! (Matinee, 01/12/2020)
  • STAN en maatschappij discordia met Eg er vinden, ik ben de wind (Theater, 04/12/2020)
  • Muziektheater De Kolonie met Muziekmekaniek (Familie, 16/02/2021)
  • Lara Rosseel Band (Muziek, 25/02/2021)
  • Humo’s Comedy Cup (Humor, 08/05/2021)

Indien je tickets hebt voor een voorstelling van vorig seizoen die verplaatst werd, hoef je deze niet opnieuw te bestellen. Je bestaande tickets blijven geldig.

 

Een abonnement samenstellen    Losse tickets bestellen    Inschrijven voor het cursusaanbod

Vul je liever een papieren formulier in? Download dan het prereservatieformulier en bezorg het ingevuld aan CC het SPOOR, Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke. Je kan het ook in onze brievenbus deponeren. Het onthaal van CC het SPOOR is nog steeds gesloten.

Created at: 10/06/2020