Pre-reservatie seizoen 20-21

De coronacrisis zorgt voor ontzettend veel onzekerheid, ook voor ons CC. Daarom werkten we een systeem van pre-reservatie uit, waarbij je je alvast kan aanmelden voor al onze geplande voorstellingen, maar waarbij je nu nog niet hoeft te betalen. 

We bekijken maand per maand of de geplande voorstellingen kunnen doorgaan, in welke zaal en met welke publieksbezetting. We verwerken de pre-reservaties in volgorde van aanvraag en bevestigen al dan niet je tickets. Pas op dat moment zal je de tickets kunnen betalen via overschrijving. 

We raden je aan per bubbel van maximum 5 te reserveren. Zo is de kans heel groot dat je bij elkaar kan zitten en kunnen we ook de capaciteit van onze zalen maximaal gebruiken. 

Indien je al tickets hebt voor een voorstelling van vorig seizoen die verplaatst werd, hoef je deze niet opnieuw te bestellen. Je bestaande tickets blijven geldig.

 Tickets bestellen    Inschrijven voor het cursusaanbod

Vul je liever een papieren formulier in? Download dan het prereservatieformulier en bezorg het ingevuld aan CC het SPOOR, Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke. Je kan het ook in onze brievenbus deponeren. Het onthaal van CC het SPOOR is nog steeds gesloten.

Created at: 10/06/2020