Gastmuzikanten Die Verdammte Spielerei

mei
11

Groot nieuws! 

De kameraden van Die Verdammte Spielerei zijn bekend:

* Hanne Roos behoort ontegensprekelijk tot de interessantste talenten van de nieuwe generatie opera- en concertzangers. Ze soleert bij belangrijke operahuizen zoals de Opera van Dijon, Opera Vlaanderen en Opéra National du Rhin in Straatsburg.

* Wim Segers is vibrafonist en frontman van jazzcollectief Compro Oro. Wim maakt ook deel uit van Les Croissants Belges, een sterke formatie van Gentse muzikanten die de smakelijke schoonheid van de swing uit de jaren ’20 tot ’50 doet herleven.

* Pakske Koper is een koperensemble met een grote liefde voor muziek van alle tijden en genres. Het is een kwintet van gediplomeerde, jonge talenten, die actief zijn bij onder andere O'Brass, de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Marine en Dimlicht.

* Wouter Deprez brengt al vijftien jaar prachtige, hilarische, maar soms ook ontroerende verhalen waarin hij je meesleept in zijn verwonderende kijk op wereld. In zijn vorige voorstelling 'bloemen bijen en borstbollen' bracht hij met Ruben Focketyn een unieke muzikale voorleesvoorstelling. Benieuwd wat voor vonken dit experiment met Die Verdammte Spielerei zal geven!

Reserveer je plaats

Created at: 05/03/2019