Comedy Café - Trukendoos in Zuiderkouter

Dit najaar start het Comedy Café weer op. Dit jaar gaan alle optredens cornaproof door in de Zuiderkouter. Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten die dit najaar doorgaan.

Dit is een organisatie van Comedy Café én de Trukendoos.

21 oktober 2020, 20u Zuiderkouter Stasegem

Xander De Rycke - Uitgerust & Immuun

Vier maanden, enkele coronakilo's en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen.

In deze tijdelijke comedyshow deelt hij zijn ervaringen over de COVID-19 pandemie en de lockdown in ons land. Te weinig over media om het een conference te noemen, te gedateerd om er lang mee te spelen. Een coronaspecial door Xander De Rycke dus.

Wees gewaarschuwd: er is kans dat je gewoon een uurtje door Xander geknuffeld wordt.

Tickets: €20 via de.trukendoos@telenet.be

terug naar inhoud

11 november 2020, 20u30 Zuiderkouter Stasegem

Kamal Kharmach, Dufraing & De Wit en MC Hans Cools

Eind dit jaar brengt Kamal voor de tweede keer een eindejaarsconference. Na het gigantische succes van vorig jaar, met 20.000 enthousiaste theatergangers, en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas, die door meer dan 800.000 kijkers werd bekeken, staat Kamal meer dan ooit stevig in zijn schoenen om de gebeurtenissen van 2020 met een vlijmscherp mes te fileren.

Maar eerst komt hij zijn materiaal try-outen in Stasegem. Want als hij bij ons werkt dan is het goed genoeg voor de rest van Vlaanderen.

Tickets: €12 via de.trukendoos@telenet.be

terug naar inhoud

26 november 2020, 20u30 Zuiderkouter Stasegem

Begijn Le Bleu, Intgeniep & MC Steven Mahieu

Na het televisieprogramma Foute Vrienden maakte Begijn drie comedyprogrammas. Het werd een drieluikje om van te snoepen, dat enthousiast werd onthaald door pers en publiek.

Dat ook jij hier waarschijnlijk van kan meespreken, blijkt uit de vele bezoekers bij de keren dat Begijn op ons podium stond. Al in 2012 was hij een eerste keer te gast met Een beschaafde jongen, daarna volgende Met mij gaat alles goed (2017) en Toch bedankt (2019).

Als je de beste huis-tuin-en-keukenverhalen graag nog eens wilt horen of als je een gemiste lach wil ophalen: rep je dan naar het theater! Deze Best Of belooft een gezellige avond te worden waar een blik humor, herkenbaarheid en improvisatie wordt opengetrokken. Met mtier neemt Begijn je mee in zijn wereld die net zo goed de jouwe kon zijn. Welkom!

Tickets: €12 via de.trukendoos@telenet.be

terug naar inhoud

9 december 2020, 20u30 Zuiderkouter Stasegem

Erhan Demirci, Amelie Albrecht & MC Jan-Bart De Muelenaere

Erhan Demirci
Doe Rustig - Try-out

Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, 3 hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen.
Neem even wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality-time door naar deze voorstelling te komen.

Amelie Albrecht
Zwaar leven - Try-out

Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.

Tickets: €12 via de.trukendoos@telenet.be

terug naar inhoud

Meer informatie op www.trukendoos.be

Created at: 12/10/2020