cinéspoor

 

Ook dit voorjaar brengt CC het SPOOR een brede waaier aan films onder de noemer CinéSPOOR. Dompel je onder in het rijkgevuld leven van Will Tura (Will Tura, hoop doet leven), de geniale gekte van Quentin Tarantino (Once Upon a Time … in Hollywood), het beklijvende Dolor y gloria en de Oscar-winnende Green book. Laat je verleiden en kom naar de film.

Once Upon a Time … in Hollywood – 27/2 – 20u00

Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante cast.

Reserveer je plaats

Dolor y gloria – 12/3 – 20u00

Salvador Mallo is een filmregisseur die over zijn hoogtepunt heen is. Hij mediteert over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt. Salvador wordt met zijn eigen sterfelijkheid geconfronteerd evenals met de vrouwen in zijn leven en de leegheid die hij voelt. Uiteindelijk zal hij zowel met zijn heden als met zijn verleden komaf moeten maken.

Reserveer je plaats

Green book – 30/4 – 20u00

'Green Book' volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die zijn baan verliest wanneer zijn nachtclub moet sluiten. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien, maar vormen geleidelijk aan een band met elkaar.

Reserveer je plaats

Prijs €5

Tip: In ruil voor 10 uitpaspunten mag je gratis naar de film. Wissel je punten aan de balie in voor een ticket.

Created at: 16/12/2019