Cinéspoor

Dit najaar spelen we weer leuke films in de aula van CC het SPOOR. Deze keer komen er 3 avondfilms en voor het eerst een namiddagfilm aan bod.

donderdag 19 september om 20u00

The favourite

biografie, historische film

Engeland, begin achttiende eeuw. Centraal staat de relatie tussen koningin Anne en haar vertrouwelinge, adviseur en geliefde Sarah Churchill, de hertogin van Marlborough. Hun levens veranderen voorgoed door de aankomst van Sarahs jongere nicht Abigail. De Oscar voor beste actrice ging dit jaar naar de Britse Olivia Colman voor haar vertolking van de labiele koningin Anne in The Favourite. 

TICKETS: € 5 of 10 uitpaspunten

Reserveerje plaats

 

dinsdag 24 september om 14u30 (namiddagfilm)

Stan & Ollie

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ‘s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Stan & Ollie is het  hartverwarmende verhaal over wat de spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

TICKETS: € 5 of 10 uitpaspunten

Reserveer je plaats

 

donderdag 10 oktober om 20u00

Sweet and lowdown

komedie, drama

De film volgt het leven van de in de jaren '30 bekende jazzgitarist Emmett Ray. Hij werd als een van de beste gitaristen van de wereld gezien, maar was ook een vervelende, arrogante alcoholist. Regisseur: Woody Allen Met: Sean Penn, Samantha Morton en Uma Thurman

I.k.v. De Jazzontspooring

TICKETS: € 5 of 10 uitpaspunten

Reserveer je plaats

donderdag 14 november om 20u00

Trio

romantiek, drama

Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat worstelt al een tijdje met een depressie. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise, een grofgebekte escorte, maakt in Wim lang verloren gevoelens los. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

TICKETS € 5 of 10 uitpaspunten

Reserveer je plaats

Created at: 18/06/2019