BuitenSPOORig

Tis gank! We organiseren onder de noemer BuitenSPOORig deze zomer een aantal coronaproof buitenactiviteiten. Flip Kowlier en Lady Linn zijn de eerste artiesten die we mogen aankondigen.

Wij hebben er veel goesting in, jullie ook?

We werken er hard aan om alle toeschouwers (én medewerkers) op een aangename en veilige manier van het concert te laten genieten. Daarom vragen we graag je aandacht voor enkele belangrijke richtlijnen. Alvast hartelijk dank om deze strikt op te volgen. 

Flip Kowlier solo

Flip Kowlier verbaasde in 2001 vriend en vijand met de release van het album ‘Ocharme Ik’. In een productie van Wouter Van Belle, bevatte het album klassiekers als ‘Welgemeende’ en ‘Min Moaten’. Zijn succesvolle solocarrière leverde hem in totaal maar liefst 5 soloalbums op (Ocharme Ik/In De Fik/De Man van 31/Otoradio/Cirque) en ontelbaar veel meezingers: Mo Ba Nin, Bjistje in min uoft, Donderdagnacht, Zwembad, El Mundo Kapotio, Directeur en zo kunnen we nog een hele tijd doorgaan. Het moge duidelijk zijn: dit solo concert wordt een fijne mix van veel gekende en minder gekende songs. Dat in de sfeervolle binnentuin van AHA!

Reserveer je plaats hier

Lady Linn duo

De Gentse Lien De Greef a.k.a. Lady Linn is van alle markten thuis. Na uit de pan swingende platen Here We Go Again (2008) en No Goodbye At All (2011) gooide ze het al over een andere boeg met soulvolle elektropop in High (2014) en het jazzy Black Swan (2018) Voor dit duo concert ruilt ze haar volledige orkest in voor eenvoud: haar warme altstem met een contrabasbegeleiding van wederhelft Filip Vandebril. Terug naar de basis dus en dit in een prachtige buitensetting. Daarbij passeren zowel nieuwe nummers als haar golden oldies de revue.

Reserveer je plaats hier

Locatie: AHA, Tientjesstraat 4, 8530 Harelbeke

 

Created at: 25/06/2020