Avondje klassefilm in CC het SPOOR

mrt
21

Ook dit voorjaar brengt CC het SPOOR een brede waaier aan films onder de noemer CinéSPOOR. De mooie zwart/wit prent van Pawel Pawlikowski (Cold War), het super debuut van Lukas Dhont (Girl), het confronterende Niet schieten en het beklijvende First man. Laat je verleiden en kom naar de film.

First man – 21/3

Een kijk in het leven van de Amerikaanse astronaut Neil Armstrong en de legendarische ruimtemissie waardoor hij de eerste man werd die een voet op de maan zette op 20 juli 1969. We volgen zijn reis die leidt tot deze gebeurtenis, die gerust een van de gevaarlijkste in de geschiedenis van de ruimtereizen genoemd mag worden. Hiertoe behoort ook de offers die hij en het land moeten brengen.

Reserveer je plaats

Niet schieten – 25/4

Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden...

Reserveer je plaats

Cold War – 16/5

COLD WAR van regisseur Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar IDA) speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in de jaren ’50 in Polen, Berlijn, Joegoslavië en Paris. Het is een gepassioneerd liefdesverhaal tussen twee mensen met verschillende achtergronden en temperamenten, die niet met elkaar maar ook niet zonder elkaar kunnen. Een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd. 

Reserveer je plaats

Prijs €4

Tip: In ruil voor 10 uitpaspunten mag je gratis naar de film. Wissel je punten aan de balie in voor een ticket.

 

Created at: 04/01/2019