H'Mused

H'mused is een tweejaarlijks stadsfestival dat in het najaar van 2018 muziek van vandaag en gisteren koestert. H staat voor Harelbeke, waar muziek tot het DNA van de stad behoort. Mused verwijst naar het plezier van het beleven en het spelen van muziek. Met open oren kijkt H'Mused naar wat er in Vlaanderen leeft, het nodigt partners uit en brengt een breed gamma aan muzikale genres en stijlen in frisse formats.

cc het Spoor en SAMWD Peter Benoit werken een eigenzinnig programma uit waarbij het de muzikale actoren van Harelbeke Muziekstad uitnodigt om de krachten te bundelen. Elk op hun manier dragen ze bij tot een prikkelend programma dat mensen intrigeert en samenbrengt.

Kernwoorden zijn berokkenheid, kwaliteit en Harelbeke:

Betrokkenheid: H'Mused zoekt naar samenwerking met muzikale partners van binnen en buiten Harelbeke. Het doet daarvoor een projectoproep naar actoren die zich in het concept van H'Mused kunnen vinden. Het streeft naar een groots publieksmoment waarbij samenspel centraal staat.

Kwaliteit: Originele uitvoeringen in vernieuwende concepten met kunde gebracht uit liefde voor de muziek die ontroert en inspireert.

Harelbeke is dé muziekstad waar muziek van onderuit komt, geworteld in een groots verleden én klaar voor morgen. H mused staat met beide voeten in de Harelbeekse klei en reikt naar de muzikale sterren.