Vitalski, Parlé Texas, Veston, Bert Lezy - Kleinste revue van Vlaanderen

“Tweemaal drie kwartier intens feestvieren met mensen uit je eigen buurt! Een lach en een traan, een verhaaltje en een lied, een dans en een stunt, massage, quizzen, bingo, comedy en een vleugje poëzie … ”
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 10.0
VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

De Kleinste Revue Van Vlaanderen trekt door het land met een relatief kleine bezetting, die wel intens op alle fronten wordt ingezet. De burleske danseres Parlé Texas betovert al onze zintuigen,
de exotische goochelaar Hiëronimus verzorgt tegelijk gratis professionele massage aan allen die dat willen. De tekenaar Bert Lezy maakt portretten van mensen uit het publiek, maar is tevens quizmaster. Dit alles muzikaal gekaderd door de virtuoze vierkoppige liveband Veston, die op zeer frisse wijze golden oldies nieuw leven inblaast. Er is een bingo waarbij je prijzen kan winnen. En ja, de volledige voorstelling schommelt en swingt onder de vaardige auspiciën van podiumveteraan Vitalski, die tussendoor ook stukjes comedy brengt. De klassieke “revue” beleeft een revival, en terecht; op korte tijd krijg je alle soorten van entertainment op je bord, met een telkens hernieuwde energie.

Bron: UiTinVlaanderen.be