UITVERKOCHT // Het Prethuis - Blind getrouwd

Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Meestal krijgen ze ook gelijk want na enkele weken wordt de jongeman gedumpt, tot grote opluchting van Marc en Francine. (Dat zij wel eens de oorzaak zouden kunnen zijn, daar hebben ze nognooit bij stilgestaan). ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 12.0
CC VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Meestal krijgen ze ook gelijk want na enkele weken wordt de jongeman gedumpt, tot grote opluchting van Marc en Francine. (Dat zij wel eens de oorzaak zouden kunnen zijn, daar hebben ze nognooit bij stilgestaan).

Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, advocaat in spé, zijn ouders ook van zeer goede komaf, dit kan niet fout gaan! Op de avond van de eerste kennismaking is de opwinding dan ook groot. Maar bij de entree is het toch even schrikken.Hij draagt een zwarte zonnebril en dan… Die stok? Wat! Een blinde schoonzoon! Wat denkt ze wel? Toch is Britt vastberaden. Jonas is de man waarmee ze naar het altaar wil schrijden, de vader van haar kinderen. Marc en Francine zijn in alle staten en willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. En daar zijn alle middelen goed voor.

Of ze slagen in hun plan, daar komt u achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt.‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint?

‘Blind Getrouwd ’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. Het wordt gebracht door een heerlijke cast : Peter Bulckaen , Greet Rouffaer , Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes