Tweeklankconcert: Faces on TV - Night funeral

Jasper Maekelberg heeft met zijn elektropopplaat Night Funeral het meest geanticipeerde Belgische debuut van 2018 gemaakt. De Gentenaar maakte de jongste jaren naam als producer/mixer van generatiegenoten als Bazart, Douglas Firs, Soldier’s Heart, Tsar B en Warhola. Hij is daarnaast toerend lid van Warhaus en speelde onder meer bij Amongster en Yuko. En dat is slechts een greep uit zijn ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 9.0
VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Jasper Maekelberg heeft met zijn elektropopplaat Night Funeral het meest geanticipeerde Belgische debuut van 2018 gemaakt. De Gentenaar maakte de jongste jaren naam als producer/mixer van generatiegenoten als Bazart, Douglas Firs, Soldier’s Heart, Tsar B en Warhola. Hij is daarnaast toerend lid van Warhaus en speelde onder meer bij Amongster en Yuko. En dat is slechts een greep uit zijn agenda. Tussen al die bedrijven door liet Maekelberg zijn eigen band langzaam wassen. Bij Faces On TV is hij voorman, zanger, gitarist en producer. Zijn EP ‘Traveling Blind’ (2016) kreeg massa’s Airplay op Studio Brussel en Radio 1 waardoor hij toen reeds op Pukkelpop mocht aantreden.Zijn nieuwste plaat Night Funeral kreeg heel wat viersterren recensies (Humo, De Morgen, Knack, De Standaard, Indiestyle, …). Met alvast een plaats op de affiche van Rock Werchter belooft het een drukke zomer te worden. En dan vlug naar Harelbeke voor dit Tweeklankconcert!

*TWEEKLANK is een concertwerking onder de vleugels van CC Het Spoor waarbij jonge Harelbeekse muziekliefhebbers jaarlijks een aantal concerten voor staand publiek organiseren . Telkens wordt een muziekclub - sfeer opgezocht waarbij kwaliteit vooraan staat en nichegenres niet worden geschuwd.

Bron: UiTinVlaanderen.be