Tweeklank // Jan Verstraeten

Jan Verstraeten pleegde met zijn eerste wondermooie indiepopsingle ‘Moon Face’ een overval op uw buis van Eustachius, in het gezelschap van een even betoverende videoclip waarbij hij zijn schetsen, ideeën voor film en muziek samen legde. Tweede single 'Can It Be' kwam begin januari uit; in februari volgde dan eindelijk de uitstekend onthaalde EP Cheap Dreams (Unday Records). Ter ere van Record ...
Waar
Sint -augustinuskerk
Stasegemdorp 35, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 10.0
Basistarief: 10,00 €; ADD: 12,00 €
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420

Jan Verstraeten pleegde met zijn eerste wondermooie indiepopsingle ‘Moon Face’ een overval op uw buis van Eustachius, in het gezelschap van een even betoverende videoclip waarbij hij zijn schetsen, ideeën voor film en muziek samen legde.

Tweede single 'Can It Be' kwam begin januari uit; in februari volgde dan eindelijk de uitstekend onthaalde EP Cheap Dreams (Unday Records). Ter ere van Record Store Day bracht hij de Destiny's Child-cover 'Survivor' uit op 100 genummerde exemplaren.

"Een wonderlijk miniatuurtje dat zo zacht is voor de oren als het warm is voor het hart."
Focus Knack

"Op Cheap Dreams is er simplistisch geluk maar ook diepe melancholiek en ergens in een hoekje opdoemende angst te horen. Dit kluwen van emoties wisselt zich niet af per nummer maar is op een fragiele manier samengekleefd en terug te vinden op elk moment in de ep."
Dansende Beren (★★★★1/2)

Meskerem Mees (support)

Met haar gitaar onder de arm schrijft de Gentse singer-songwriter Meskerem Mees stripped down folk songs. In de pre-selecties van Soundtrack viel ze recent nog op met haar wondermooie stem en knappe composities, wat haar een plaatsje in de finale opleverde.

https://vi.be/meskeremmees

Bron: UiTinVlaanderen.be