Steven Mahieu - Full contact tour

Geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een voorstelling. Laten we daar dus vooral geen inkt aan verspillen. De Full Contact Tour is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*. * heftig in Van Dale: 1. driftig, onstuimig (in woord of gebaar) 2. hevig, krachtig, fel 3. erg goed, leuk Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
29/01 van 20:00 tot22:00
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 14.0
Basistarief: 14,00 €; ADD: 17,00 €; -26: 7,00 €
Reservaties
www.cchetspoor.be
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420

Geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een voorstelling. Laten we daar dus vooral geen inkt aan verspillen. De Full Contact Tour is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*.

* heftig in Van Dale:
1. driftig, onstuimig (in woord of gebaar)
2. hevig, krachtig, fel
3. erg goed, leuk

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en een steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut MAHIEUSTUEUS won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, Maniak, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij Zonder Filter af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”. Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.

Hans Cools (support act), schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde is up and coming in de Vlaamse comedy. Hij schopte het in 2018 tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup. Hans probeert een antwoord te vinden op de vragen die u nog niet gesteld had en vertelt je graag waarom het gewicht van een pasgeboren kindje overbodige informatie is, of hoe het voelt om als man geboren te worden in het lichaam van een andere man.

“Mahieu vindt met zijn morbide humor het perfecte evenwicht tussen spot en respect.”**** De Standaard

Tekst en spel: Steven Mahieu
Coaching: Wouter Deprez
Productie: 5to9 Management
Techniek: Giel Lavens
Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be