Slagerij Van Kampen - Lip/Stick (uitverkocht)

- uitverkocht - Slagerij van Kampen is een fenomeen van wereldformaat dat eigenlijk geen introductie meer behoeft. Laat de opzwepende drums, percussie, toetsen en blazers u meevoeren in deze wervelende show. Slagerij van Kampen zoekt de uithoeken op met de swingende combinatie van lippen en stokken! Soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstillend. LIP/Stick is een show ...
Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 25.0
Ticketprijs
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

- uitverkocht -
Slagerij van Kampen is een fenomeen van wereldformaat dat eigenlijk geen introductie meer behoeft. Laat de opzwepende drums, percussie, toetsen en blazers u meevoeren in deze wervelende show.

Slagerij van Kampen zoekt de uithoeken op met de swingende combinatie van lippen en stokken! Soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstillend.

LIP/Stick is een show met een grote afwisseling in sferen, stijlen en soorten muziek. Invloeden van diep in het Afrikaans continent tot New Orleans en van Latin tot Raï. Het wordt een reis door de woestijn, via het oerwoud naar diverse metropolen. De samensmelting van culturen uit verschillende windstreken zorgen voor de prachtigste ritmes en onverwachte combinaties.

De overweldigende oerdrift van de drums, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische liveervaring!

Band: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet
Blazers: Jon Sensmeier, Willem Pluk, Alex Loiacono
Artistieke leiding: Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk

In samenwerking met CC De Schakel Waregem.

Bron: UiTinVlaanderen.be