Piv Huvluv - Zijn er nog vragen?

Piv staat dit seizoen 20 jaar op de planken en hij is al die tijd zijn unieke stijl trouw gebleven. Zijn gebruikelijke 45-toerenspeler is opnieuw van de partij, maar dit keer heeft hij ook een multifunctionele constructie meegebracht die hem toelaat om de actie te verplaatsen en beeldmateriaal uit te vergroten. Er wordt met licht en geluid gespeeld. En toch gaat Piv ook de grote thema's niet ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR
Prijs
€ 13.0
CC VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Piv staat dit seizoen 20 jaar op de planken en hij is al die tijd zijn unieke stijl trouw gebleven.

Zijn gebruikelijke 45-toerenspeler is opnieuw van de partij, maar dit keer heeft hij ook een multifunctionele constructie meegebracht die hem toelaat om de actie te verplaatsen en beeldmateriaal uit te vergroten. Er wordt met licht en geluid gespeeld. En toch gaat Piv ook de grote thema's niet uit de weg: de hoge zelfmoordcijfers in West-Vlaanderen, verantwoord scheiden, het vrouwbeeld in onze maatschappij,... De inventieve callbacks (verwijzingen naar eerdere grappen) vormen het ideale cement voor deze gevarieerde, verrassende en vooral onweerstaanbaar grappige show.

Het grote en brede publiek kent hem als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’. De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde. In zijn 6de avondvullende show ‘Zijn er nog vragen?’ maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt ze voor eens en voor altijd op heel eigen wijze. Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.