Pepijn Lievens - King Kong

Junior heeft een geheim. Gelukkig is er iemand bij wie hij zijn verhaal kwijt kan. Dan ontdekt hij dat iedereen geheimen heeft. Geheimzinnig, zeg. Met onbevangen blik tuurt Junior naar de wereld. Naar Rosalinde met haar lekkere lippen. Naar Cédric wiens pa een held is. Naar zijn moeder die danst op de keukentafel. En naar zijn vader die in een kasteel woont. Een verrassende vertelling over ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR
Prijs
€ 7.0
CC VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Leeftijd
6+
Links

Junior heeft een geheim. Gelukkig is er iemand bij wie hij zijn verhaal kwijt kan. Dan ontdekt hij dat iedereen geheimen heeft. Geheimzinnig, zeg.

Met onbevangen blik tuurt Junior naar de wereld. Naar Rosalinde met haar lekkere lippen. Naar Cédric wiens pa een held is. Naar zijn moeder die danst op de keukentafel. En naar zijn vader die in een kasteel woont.

Een verrassende vertelling over geheimen en liefde, misschien zelfs over liefdesgeheimen...

Jeroen Serruys was met de theatertekst ‘King Kong’ een laureaat van de Prijs voor de Letterkunde, West-Vlaanderen. In boekvorm werd het uitgegeven door Clavis. Pepijn Lievens is een acteur met een grote staat van dienst in het jeugdtheater. Mich Walschaerts is de helft van Kommil Foo.

King Kong is een samenwerking met GC De Kluize, Oosterzele & ATTACCA, de cultuurwerking van SAMWD Peter Benoit.

+ 8 jaar