Kookcursus - Serge Koether

Na een geslaagde lessenreeks vorig jaar, gaan we dit jaar weer aan de slag met chef Serge Koether. Op 20 en 27 april 2020 roert de leraar van de Hotelschool Kortrijk weer in de potten. Op 20 april leren we Snel en Trendy koken (met o.a. zeebaarsfilet en portpeertjes…). De tweede kook-dag toveren we met asperges. Ingelegd, geroosterd, in een stoofpotje of risotto. Kortom allemaal asperges.
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
20/04 van 19:00 tot22:00
27/04 van 19:00 tot22:00
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 60.0
Basistarief: 60,00 €
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Activities/Detai...
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420

Na een geslaagde lessenreeks vorig jaar, gaan we dit jaar weer aan de slag met chef Serge Koether. Op 20 en 27 april 2020 roert de leraar van de Hotelschool Kortrijk weer in de potten. Op 20 april leren we Snel en Trendy koken (met o.a. zeebaarsfilet en portpeertjes…). De tweede kook-dag toveren we met asperges. Ingelegd, geroosterd, in een stoofpotje of risotto. Kortom allemaal asperges.

Bron: UiTinVlaanderen.be