Isolde - Cartes Postales

Een rijke plaat, vol prachtige melodieën, schitterende orchestraties, een breed klanken- en kleurenpalet en een fl inke dosis melancholie én lef. Dat is de debuutplaat die allroundmuzikante Isolde heeft gemaakt. Ontwapenend en eerlijk. Met vakmanschap en grote muzikaliteit, dankzij iedereen die eraan meewerkte. We kennen Isolde als trouwe drumster en muzikante bij daan en tal van andere ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 16.0
CC VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Een rijke plaat, vol prachtige melodieën, schitterende orchestraties, een breed klanken- en kleurenpalet en een fl inke dosis melancholie én lef. Dat is de debuutplaat die allroundmuzikante Isolde heeft gemaakt. Ontwapenend en eerlijk. Met vakmanschap en grote muzikaliteit, dankzij iedereen die eraan meewerkte.

We kennen Isolde als trouwe drumster en muzikante bij daan en tal van andere projecten. Na jarenlang side woman te zijn, kreeg Isolde meer en meer zin om zelf een band samen te stellen, te gaan zingen en muziek te schrijven. Ze startte ongeveer 5 jaar geleden haar soloproject ISolde et leS BenS, waarmee ze oorspronkelijk nostalgische Franse en eigenzinnige Engelse covers
bracht. Isolde speelde met haar fantastische muzikanten overal te lande en bouwde zo een sterke live reputatie op. We zijn nu enkele jaren verder en tussen haar muzikale avonturen door componeerde en realiseerde Isolde haar langverwachte full album.

Als componist en auteur, zangeres, drummer, vibrafoniste en bezieler van het hele project bewijst Isolde dat ze een onafhankelijke vrouw is met zin voor initiatief, iemand die haar dromen najaagt. Ze liet zich daarbij omringen door haar fantastische 'Bennen' en producer Jeroen Swinnen.

CarteS poStaleS is een zeer diverse plaat geworden met heel mooie songs die vaak poppy en fi lmisch zijn. Met verleidelijke stemmen en heerlijke backing vocals, met knappe Franse én Engelse lyrics, indrukwekkende arrangementen en met enkele instrumentale parels. Kortom, met alle ingrediënten waar Isolde zélf zo van houdt in de muziek die haar al levenslang inspireert en roert, zoals iconische en obscure soundtracks, franse yéyé, sixties en seventies psychedelica, orchestrale pop of bombastische symfonische muziek.