Hannelore Bedert & The Antler King

Na het laatste album Iets dat niet komt was het muisstil geworden rond Hannelore Bedert. Ze was tegen een muur aan gelopen, verwachtingen van anderen én zichzelf leken torenhoog. Ze wist van geen hout meer pijlen te maken en kwam ‘op het randje’ te staan. En dat had ze niet zien aankomen. Hannelore trok zich terug, hakte knopen door en begon uiteindelijk opnieuw te schrijven. Terug op haar ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR
Prijs
€ 13.0
CC VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Na het laatste album Iets dat niet komt was het muisstil geworden rond Hannelore Bedert. Ze was tegen een muur aan gelopen, verwachtingen van anderen én zichzelf leken torenhoog. Ze wist van geen hout meer pijlen te maken en kwam ‘op het randje’ te staan. En dat had ze niet zien aankomen. Hannelore trok zich terug, hakte knopen door en begon uiteindelijk opnieuw te schrijven. Terug op haar eigen r

Terug op haar eigen ritme en met haar eigen stem. En met de middelvinger naar wat anderen verwachtten of wilden.

De EP Vanaf nu doe ik alles wat ik wil verscheen eind december 2017, samen met een boekje waarin 33 fans een persoonlijk verhaal vertelden bij de liedjes van Hannelore. De eerlijkheid waarmee Hannelore in de media sprak over de donkerte die aan de songs vooraf was gegaan, kwam bij veel mensen keihard binnen. Het ‘niet meer weten’, het gevoel te hebben ‘stil te staan’ en het alsmaar terugkerende taboe bleken heel herkenbaar.

Verwacht je niet aan donkerte en aan tristesse, want dat ze nog steeds kan lachen, is ondertussen geweten. Verwacht je aan een herboren en toch vintage Hannelore, klaar om 10 jaar na het succesdebuut Wat Als haar trouwe publiek opnieuw mee te nemen in haar eigen wereld.

Samen met vaste waarde Thomas Vanelslander en nieuwkomers The Antler King trekt ze vanaf 2018 terug de theaters in, meer dan ooit met de zekerheid dat ze met haar rechttoe rechtaan-teksten nog steeds uniek is in Nederland en Vlaanderen. In het najaar van 2018 verschijnt daarenboven haar debuutroman, zowel in België als Nederland.

Als voorgerecht krijgt u The Antler King, de indie-pop band rond Esther Lybeert en Maarten Flamand. Dreigend, maar catchy. Psychedelisch, ongepolijst, donker en toch vrolijk. Twee ontwapenende muzikanten met veel lef. Een extra cadeautje bij uw Hannelore-avond. Om heel blij van te worden.